به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت آذربایجان غربی ، اولین نشست هم اندیشی مسئولان دفاتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت و ائمه جمعه و شورای روحانیت اهل سنت آذربایجان غربی با حضور نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان آذربایجان غربی به صورت ویدئو کنفرانس تشکیل و برگزار شد.
امام جمعه مهاباد در این جلسه ویدئو کنفرانس گفت: ما درشهرستان مهاباد اولین شهری بودیم که مراسمات عروسی و ترحیم و همچنین نمازهای جمعه و جماعت را تعطیل یا محدود کردیم و خوشبختانه با همت روحانیون و لطف خداوند متعال ، ما توانستیم بیشترین آمار جمع آوری کمک در سطح استان را به شهر مهاباد اختصاص دهیم به گونهای که حدود ۱۰ میلیارد تومان در این ایام سخت و سپس برای کمک به نیازمندان و تجهیز لوازم برای بیمارستان و همچنین راه اندازی بیمارستان موقت کرونا به صورت هزینه ۱۰۰ درصد مردمی الحمدالله در مهاباد صورت گرفت. ماموستا امامی افزود: اتفاق مبارک دیگری که صورت گرفت تعطیلی پاساژها و مراکز تجاری قبل از صدور دستور از دولت به صورت داوطلبانه توسط مردم بود. آمار بیماران کرونایی در شهرستان مهاباد ۱۱۸نفر تا به این لحظه بوده و هفت نفر نیز فوتی داشته ایم.
وی اظهار داشت: در مهاباد برای اولین بار و با مشورت روحانیون وبزرگان انجام دادیم این بود که خطبه ها را به صورت ضبط شده از طریق صدا و سیما و فضای مجازی در همه هفتههای گذشته ضبط و پخش کردیم که استقبال بسیار خوبی از این مورد و از طرف مردم به عمل آمد که این خودنیز در جذب کمکهای مردمی خیلی موثر بود.
و نزدیک به پنج دستگاه تنفس مصنوعی برای بیمارستان تهیه کنیم و همین حالا که قبل از اینکه جلسه شورا شود به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان لوازم پزشکی از جمله عکس سیتی اسکن برای بیمارستان و همچنین چندین کولر گازی که با توجه به شرایط آب و هوای گرم و پوشیدن لباس های محافظتی برای پرستاران بیمارستان شرایط حاد است توسط خیرین محترم که صحبت کردیم و تهیه شد.
امام جمعه مهاباد در ادامه افزود: روحانیون مهاباد و مردم در این ایام و در این بحران ، همکاری بسیار خوبی داشته اند و هم در تعطیلی نمازهای جمعه و جماعت و هم در تعطیلی مدارس به گونهای که ما در ابتدا توسط عدهای از دوستان واقعاً مورد ملامت قرار گرفتیم اما بعداً ، الحمدلله نتیجه خوبی گرفتیم و اگر این امر صورت نمیگرفت امروز آمار مبتلا های ما شاید سه برابر یا چهار برابر بود.
وی گفت: در خصوص ماه رمضان نیز کسانی که در مورد روزه گرفتن دچار شک و شبه هستن باید بگویم استعلامی که دانشگاه الازهر از سازمان بهداشت جهانی انجام داده است این است که پزشکان به صورت ۱۰۰% جواب دادند که روزه گرفتن هیچ تاثیری بر واگیری بیماری کرونا ندارد چه بسا انشالله آمار مبتلایان نیز کم خواهدکرد.
ماموستا دکتر امامی در ادامه از نماینده مکرم ولی فقیه ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر قریشی تشکر می کنیم که در این برهه زمانی ما را از راهنمایی های خود محروم نکردند و در راستای ماه رمضان انشاالله سعی کنیم تدبیری اندیشیده شود که مثل سال گذشته ما مسیر طی شده را تکرار نکنیم.