به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه مدارس علوم دینی اهل سنت استان آذربایجان غربی ، ماموستا احمد ویسی امام جمعه اهل سنت شاهین دژ ، به مناسبت هفته وحدت و هتک حرمت به ساحت قدسی پیامبر اسلام (ص) توسط نشریه ای مزدور و در خدمت استکبار و صهیونیسم بین الملل در کشور فرانسه ، بیانیه ای صادر کرد:
متن بیانیه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا
ضمن عرض تبریک خجسته میلاد با سعادت پیامبر صلح و مهربانی حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفرصادق (ع) و هفته ی وحدت به همه ی مسلمانان جهان و محکوم کردن اهانتهای اخیر رئیس جمهور جنایتکار فرانسه به نام دمکراسی و آزادیت و همراهان مزدورشان درمنطقه که ازطریق سخنگوهایشان بصورت صریح و یا تلمیح مهرتایید را به گفته ی خبیثشان میزنند و قلب میلیاردها مسلمان را جریحه دارکردند و چنین اهانتهایی بارها تکرار شده و پایان هم نخواهد داشت .
هدف از ایجاد هفته ی وحدت انسجام و اتحاد و همبستگی همه ی مسلمانان است که متحدانه جلو عملیات و تهاجم استکبارجهانی را بگیرند و نگزارند به مقدسات دینی اهانت شود. وچنین امری بجز با اتحاد و انسجام امت اسلامی محقق نخواهد شد
میلاد پیامبر نور و رحمت سرآغاز تحول بزرگی در جهان به شمار میآید و هفته وحدت هم زمان با این رویداد فرخنده، میعاد یکتاپرستان برای تمسک به حبلالله و حرکت در سایه تعالیم آخرین فرستاده خدای سبحان است.
هفته وحدت برای اهل قبله، هفته اخوت و تحکیم روابط برادرانه، و اهتمام برای شناخت دشمن مشترک و ترفندهای استعمار نو است.
در آیات و روایات متعدد، حفظ وحدت میان مسلمانان از جمله اموری است که مورد توجه قرار گرفته است و همواره مورد اهتمام بزرگان و رهبران مذهبی مسلمانان بوده است.
مسلمانان امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت و همبستگی هستند و امید میرود همه مسلمانان بهخصوص عالمان و فرهیختگان و ملت شریف ایران با تأسی به شیوه وحدتآفرین علمای بزرگ، و فرمایشات مقام معظم رهبری، در این مسیر قدم بردارند و از هیچ کوششی برای حفظ اتحاد و انسجام اسلامی خصوصا دراین لحظات و روزهای حساس که دشمنان به هرنحو ممکن به ارزشها و مقدسات دینی ما اهانت میکنند، دریغ نورزند.
احمدویسی امام جمعه اهل سنت شاهین دژ
انتهای پیام